Shokkiväite Pussycat Dollsista: ”Menestys tuli seksillä päättäjien kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen tyttöbändi The Pussycat Dollsin riveissä muutaman vuoden ajan esiintynyt Kaya Jones on tehnyt paljastuksen, jonka mukaan yhtye menestyi prostituution avulla. Laulajat olivat harrastaneet seksiä levymyyntiä kiihdyttääkseen.

The Pussycat Dolls on yksi maailman parhaiten menestyneistä tyttöbändeistä 53 miljoonan albumin levymyynnillään. Bändin entinen jäsen, 33-vuotias Kaya Jones on twiitannut paljastuksia yhtyeen menestyksen takaa. Hänen mukaansa The Pussycat Dolls oli prostituutiorinki, joka saavutti levymyyntinsä ainoastaan harrastamalla seksiä vaikutusvaltaisten henkilöiden kanssa.

Jones on kertonut asiasta Hollywoodissa työskenteleville toimittajille jo aiemmin, mutta viihdealan mogulit ovat torpanneet artikkeleiden julkaisemisen. Hän halusi tehdä ulostulon seksuaalisesta hyväksikäytöstä Las Vegasin konserttiammuskelun jälkeen. Nainen halusi keventää taakkaansa.

Osa yhtyeen jäsenistä on leimannut Kaya Jonesin hulluksi. The Pussycat Dollsin on kerrottu tekevän pian paluun esiintymislavoille. Alunperin tanssiryhmänä aloittanut bändi lopetti toimintansa vuonna 2009 yhtyeen keulahahmojen, Nicole Scherzingerin ja Kimberly Wyattin lähdettyä soolouralle.

Buttons THE PUSSYCAT DOLLS e SNOOPP DOGG 🎶 #ThePussycatDolls #SnoopDogg

A post shared by MÚSICAS🕪 (@musicas.insta) on