Carrie Fisher toimitti ystävänsä ahdistelijalle lehmän kielen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Star Wars -elokuvista muistettava Carrie Fisher muistetaan suorasanaisena ja rohkeana tähtenä. Nyt hänen ystävänsä on paljastanut joulukuussa edesmenneen näyttelijän puolustaneen häntä erikoisella, mutta sitäkin toimivammalla tavalla.

Hollywood-tähden ystävä Heather Ross paljasti radio-ohjelma Morning Mixin haastattelussa joutuneensa Oscar-palkitun Hollywood-tuottajan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Kuultuaan tapahtuneesta Fisher päätti lähestyä miestä omalla tavallaan.

Näyttelijä tomitti tuottajalle paikallisesta ravintolasta saadun lehmän kielen paketissa. Paketissa oli myös viesti, jossa miestä kehotettiin pitämään näppinsä irti Fisherin ystävästä.

– Viestissä luki: Jos ikinä kosket rakasta Heatheria tai ketään muuta naista, lähetän ensi kerralla jotain sinulle kuuluvaa paljon pienemmässä paketissa, Heather Ross paljasti.

Hollywoodin ahdistelutapaukset ovat olleet runsaasti esillä mediassa sen jälkeen, kun tuottaja Harvey Weinsteininiin kohdistuvat lukuisat syytökset tulivat julki. Heather Rossin mukaan häntä ahdistellut tuottaja ei kuitenkaan ollut Weinstein.