Supermalli Irina Shayk uusissa tulikuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä todella näyttävän pariskunnan. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Nyt nainen on taas poseerannut merkin uusissa alusvaatteissa.

Irina nähdään nyt jälleen poseeraamassa kurvikkaana Intimissimin uuden malliston mainoskuvissa. Viimeksi kamppanjassa nähtiin todella seksikkäitä pitsialusvaatteita. Tällä kerralla vuorossa ovat todella sensuellit bodyt, topit ja pitkähihaiset paidat.

Intimissimi julkaisi uudessa mallistossaan tuotteita, jotka tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekomerosta. Kuvissa Irina Shayk poseeraa harmaata taustakangasta vasten ja makoilee kauniina ruskealla nahkasohvalla. Tänä vuonna Shaykillä tulee täyteen kymmenen vuotta alusvaatemerkin mainoskasvona.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash