Vauva itki lohduttomasti – sitten äiti keksi nerokkaan keinon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet vauvat itkevät nälissään, väsyneinä, ärtyneinä, pelästyneinä ja milloin mistäkin syystä. Vanhemmat yrittävät keksiä monesti erilaisia keinoja lohduttaakseen vauvaa ja saadakseen itkun loppumaan. Nyt videolla nähdään erään perheenisän käyttämä tekniikka.

Vauvat ilmaisevat tahtoaan hyvin usein itkulla ja sitä edeltävällä ininällä, joka varoittaa vanhempia pian saapuvasta itkusta. Nyt videolla nähdään kuitenkin vauva, jonka itkun isä on arvioinut johtuvan siitä, että vauva on yksinkertaisesti ikävöinyt äitiään. Neuvokkaana isä oli hakenut äidiltä tuoksuvan likaisen paidan, jonka hän antoi itkevän vauvan syliin.

Videolla nähdään miten isä antaa äidiltä tuoksuvan paidan vauvalle, jonka itku loppuu kuin seinään. Tilanne näyttää todella hellyttävältä sillä vauva rauhoittuu heti kun hän haistaa paidasta äidin tuoksun.

Baby Stops Crying When He Smells His Mum

He was missing his mum, until dad gave him one of her shirts… Wait for it! 😍

Publié par LADbible sur dimanche 15 octobre 2017