Pikkupoika murtui nähdessään paahtoleivän – vertasi jo maailmanloppuun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni Noel-poika on tullut tunnetuksi hauskoista letkautuksistaan suloisilla YouTube-videoilla. Pojan dinosaurustietämys on yllättänyt monet ja saanut pojan vieraaksi jopa This Morning -keskusteluohjelmaan.

Pojan äiti Laura Hopkins on kuvannut pojasta suloisen videon, jossa poika kieltäytyy syömästä iltapalaansa. Poika oli pyytänyt äitiään tekemään hänelle leipää, mutta ilmeisesti paahtoleipä ei ole sama asia kuin leipä.

Monet pienten lasten vanhemmat tietävät, että lapset osaavat toisinaan olla hyvin tarkkoja siitä mitä he suostuvat laittamaan suuhunsa. Äiti vielä toteaa lohduttavasti Noelille, että paahtoleivän syöminen ei ole mikään maailmanloppu. Tähän poika kuitenkin vastaa täysin murtuneena, että kyllä se on.