Taksimatkustajat säikäytettiin perinpohjaisesti – taksimatka jääkaudelle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisia katsoessa saattaa tuntua siltä, kuin äärimmäiset ja yllättävät sääilmiöt olisivat lisääntyneet ympäri maailman. Harva kuitenkaan odottaisin joutuvansa keskelle kirkkaalta taivaalta iskevää ja kaiken sekunneissa jäädyttävää jäämyrskyä.

New Yorkin taksimatkustajia säikyteltiin taannoin varsin pitkälle viedyn piilokamerapilan muodossa. Kaikki alkoi taksin televisiossa pyörineellä ylimääräisellä uutislähetyksellä, jossa ihmisiä varoitettiin yllättäen kaupunkiin iskeneestä jäämyrskystä ja äkillisestä lämpötilan tippumisesta.

Tämän jälkeen taksi ajoi kadulle, joka oli täysin lumen ja jään peittämä. Auton ympärillä näytti olevan paikoilleen jäätyneitä ihmisiä, ja pian auton ovelle ilmestyi paleltumisvaarassa oleva mies pyytämässä apua.

Tässä vaiheessa taksimatkustajille selvisi, että kyse oli vain viraalivideoihin erikoistuneen Thinkmondon piilokamerapilasta. Sillä mainostettiin tulevaa Gerard Butlerin tähdittämää Geostorm-katastrofielokuvaa. Siinä maapalloon kohdistuu erilaisia tuhoisia sääilmiöitä säätä hallitsevien sateliittien mennessä epäkuntoon.