Nyt se on varmaa! Putous palaa televisioon – juontaja paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinisistä paidoista, tulikokeista ja sketsihahmokilpailusta tunnettu huippusuosittu viihdeohjelma Putous palaa vielä televisioruutuihin. Ajankohtaiset sketsit ja taitavat näyttelijät tulevat luomaan jälleen uusia viihdeilmiöitä varsinkin sketsihahmoillaan.

Putouksen 9. tuotantokausi käynnistyy kevätkaudella 2018. Ohjelman näyttelijät ovat vielä paljastamatta, mutta heidät julkistetaan vielä tämän vuoden puolella. Ohjelman juontajana jatkaa edelliskaudelta tuttu Roope Salminen.

– Putoukseen viime kaudella mukaan pääseminen oli iso unelmien täyttymys, sillä olen alusta asti ollut Putous-fani. Suuri kunnia olla taas mukana juontamassa ja kiitän luottamuksesta, että pyydettiin jatkamaan, Roope Salminen iloitsee.