Dokumentti paljasti: Jim Carrey upposi vaarallisen syvälle rooliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jim Carrey keräsi kiitosta esitettyään Man on the Moon -elokuvassa edesmennyttä koomikko Andy Kaufmania. Nyt tähden on paljastettu uponneen rooliinsa liiankin hyvin. Jim Carrey pysytteli roolissaan myös varsinaisten kuvausten ulkopuolella.

Miehen mukaan hän upposi edesmenneen koomikon rooliin niin syvästi, ettei hän pystynyt enää kontrolloimaan itseään. Carrey väittää Kaufmanin vallanneen hänet täysin.

– Se oli psykoottista ajoittain. Jim Carreyta ei ollut niinä aikoina olemassa, Carrey kuvaili Hollywood Reporter -sivustolle.

Man on the Moonin kulisseissa kuvattiin runsaasti materiaalia, jotka oli tarkoitus julkaista varsinaisen elokuvan ohella. Universal-tuotantoyhtiö kuitenkin pelkäsi Jim Carreyn maineen olevan sen myötä pilalla, ja niinpä materiaali hyllytettiin.

Elokuvan kulissien takaa kuvattu materiaali on kuitenkin koostettu Jim & Andy: The Great Beyond -dokumentiksi, jossa nähdään myös Carreyn haastatteluja aiheen tiimoilta. Netflix-suoratoistopalvelussa julkaistavan dokumentin traileri on nyt nähtävillä verkossa.