Etsintäkuulutettu piti Facebook-lupauksensa – antautui ja toi poliiseille donitseja!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdyvaltojen Michiganissa asuvasta etsintäkuulutetusta miehestä, joka oli luvannut antautua mikäli poliisin Facebook-viesti saisi yli tuhat jakoa. Miehen epäonneksi juuri niin tapahtui.

Poliisin kanssa vetoa lyönyt Matthew Zaydel on paljastunut sanojensa mittaiseksi mieheksi. Hän paitsi antautui vapaaehtoisesti poliiseille, myös toimitti heille pussillisen donitseja. Mukana oli myös yksi vesirinkeli.

– Hän käveli paikalle itse, eikä tuonut ainoastaan donitseja vaan myös yhden bagelin. Haluamme osoittaa kiitoksemme kaikille seuraajillemme, viestin jakaneille ja positiivista palautetta antaneille, Redfordin poliisin Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Zaydel oli kertonut poliisille antautuvansa, mikäli laitoksen seuraava Facebook-päivitys saisi yli tuhat uudelleenjakoa. Uudelleenjakojen määrä ylittyi lyhyen ajan sisällä moninkertaisesti. Etsintäkuulutettu oli myös luvannut siivota roskia paikallisten koulujen pihoilta.

 

This evening at approximately 6:30 pm Michael Zaydel made good on his promise to turn himself in to RTPD for his…

Publié par Redford Township Police Department sur lundi 16 octobre 2017