Etsintäkuulutettu lupasi antautua jos poliisin päivitys saisi tuhat jakoa – ylittyi tunnissa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus kannattaa miettiä kahdesti, mitä tulee luvanneeksi. Yhdysvaltojen Michiganissa asuva mies teki poliisin kanssa vedon, jota hän on todennäköisesti saanut katua. Champagne Torino -nimellä Facebookissa esiintyvä mies häiriköi Redford Townshipin poliisilaitoksen Facebook-sivua kuukausien ajan.

Viimeinen niitti oli solvaus, joka kohdistui ryöstöä käsitellyttä päivitystä.

– Olet uhkaillut paikallisia asukkaita ja poliiseja, etkä kykene rakentavaan keskusteluun tällä sivulla. Tämä on viimeinen varoituksesi. Jos se jatkuu, sinut tullaan estämään, poliisit vastasivat miehelle.

Etsintäkuulutettu Torino lähetti tämän jälkeen poliiseille yksityisviestin. Siinä hän lupasi antautua poliiseille mikäli viranomaisten seuraava Facebook-status saisi yli tuhat uudelleenjakoa. Hän myös lupasi tuoda poliiseille tusinan donitseja ja kerätä roskia koulujen pihalta.

Redfordin poliisilaitos julkaisi Torinon viestin Facebook-sivullaan. Se jaettiin uudelleen yli tuhat kertaa vain noin tunnin aikana. New York Post -lehden mukaan Torino ei ole toistaiseksi antautunut poliiseille, mutta lupaa tehdä niin tulevan viikon aikana.

 

Publié par Redford Township Police Department sur vendredi 6 octobre 2017

It is amazing the support we get from the community. Mr. "Torino" gave us a challenge. That challenge was accepted. He…

Publié par Redford Township Police Department sur vendredi 6 octobre 2017

Thank you everyone!

Publié par Redford Township Police Department sur vendredi 6 octobre 2017