Halloweenin hittipuku? Snapchatin tanssiva hotdog on nyt naamiaisasu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchatin tanssivaa hot dogia esittävästä suodattimesta tuli aikaisemmin tänä vuonna suosittu meemi. Sosiaalinen media täyttyi videoista, joissa hymyilevä hot dog esittelee liikkeitään mitä erilaisemmissa yhteyksissä.

Snapchatin takana oleva Snap Inc. -yhtiö on keksinyt lyödä rahoiksi hodarimeemillä halloweenin alla. Yhtiö on lanseerannut tanssivaa hot dogia esittävän naamiaisasun, jota myydään Amazon-verkkokaupassa hieman alle 70 euron hintaan.

Rytmin makuun päässyttä einestä esittävää asua kuvaillaan helposti puettavaksi, kaksiosaiseksi naamiaispuvuksi. Snapchatin tanssiva hot dog oli yksi Snapchatin lisättyyn todellisuuteen perustuvista suodattimista. Sen pystyi lisäämään tanssimaan videoihin ja kuviin miltei saumattomasti.

 

Amazon