Maailman surkein parkkeeraaja? Kamppailusta nettihitti

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoilu ei ole kokemattomalle aina helppoa, ja usein puutteellinen ajotaito paljastuu esimerkiksi taskuparkkeerauksessa. Tilan hahmottaminen ja samaan aikaan ratin kääntely eivät ole kaikille itsestäänselvyyksiä, vaikka taskuparkki on yksi ajotaidon tärkeimpiä osa-alueita.

Parhaillaan verkossa leviää video uskomattoman surkeasta kuskista, joka ei saa pientä autoaan millään ihan tavalliseen taskuparkkiin. Tiedossa ei ole oliko kuljettajalla ajokorttia lainkaan tai oliko hän saanut sellaisen kenties kirjekurssilta, sillä auton peruuttaminen tilavaan taskuun ei onnistunut millään.

Videon kuvanneet nuoret miehet saivatkin hyvät naurut, jotka he päättivät jakaa myös muille verkkovideon välityksellä. Loputtomalta tuntuvien yritysten ja edelle pysäköityyn autoon törmäämisen jälkeen kuljettaja sai lopulta apua sivulliselta, joka opasti ratin käyttämisessä.