20-vuotiaan popkaunottaren paita paljasti sisältönsä – ohuen ohut ja valkoinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella on kuvattu poistumassa studiolta Los Angelesissa. Ilmeisesti takana oli kuuma sessio, sillä hänellä oli yllään vain ohut valkoinen t-paita, eikä sen alla mitään muuta. Näin ollen ohut paita paljasti melkoisesti sisältöään. Bella on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina muutenkin poikkeuksellisen rohkeissa asuissa.

Bella Thorne tuli taannoin kaapista, kun hänen faninsa kysyi Twitterissä onko hän biseksuaali. Näyttelijätär vastasi ytimekkäästi ”Kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi. Thornen seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu siitä saakka, kun hän alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia veljensä ex-tyttöystävä Bella Pendergastin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash