Demi Lovaton raju tunnustus: ”Salakuljetin kokaiinia lentokoneisiin”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Lovato on ehtinyt kokea musiikkiuransa aikana jo paljon. Hän on ollut lopettaa laulamisen ja on jättänytkin jo kerran hyvästit uralleen ja faneilleen. Hän kuitenkin päätti palata takaisin raittiina ja hyvinvoivana, ja onkin nyt esitellyt usein terveellisempää elämäntyyliään sosiaalisessa mediassa.

Demi Lovato julkaisi nyt odotetun YouTube-dokumentin hänen omalla kanavallaan. Lähes puolentoista tunnin mittaisella dokumentilla Lovato kertoo hänen lapsuudestaan ja kaikesta, mikä ajoi hänet käyttämään alkoholia ja huumeita.

25-vuotias Demi Lovato myönsi dokumentissaan myös sen, että vuosia sitten kun hän kertoi ylpeänä raitistumisestaan, hän käytti yhä huumeita. Nainen kertoi, että ei ollut vielä vuonna 2012 valmis raitistumiseen vaikka hän kävikin katkolla. Valheellisen toipumisen myötä nainen alkoi salailemaan käyttämistään ja ajautui salakuljettamaan kokaiinia vessoihin ja lentokoneisiin.