Sarjakuvalehti Roope-setä lopetetaan Suomessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa suomalaisista on lapsuudessaan tutustunut Aku Ankka ja Roope-setä -lehtiin, jotka molemmat ovat kuuluneet monien lasten arkeen. Nyt vanhan visukintun oma nimikkolehti Roope-setä on päätetty lopettaa. Asiasta kerrotaan lehden verkkosivuilla, josta tilauslomake on jo poistettu.

– Roope-sedän viimeinen numero ilmestyy 1.12.2017. Lehteä ei voi enää tilata. Vanha visukinttu jatkaa seikkailujaan Ankkalinnan muissa lehdissä ja Aku Ankan digipalvelun sarjakuvissa.

Lehden päätoimittaja Aki Hyyppä kertoo, että osa lehden sarjoista jatkaa uudessa 28. joulukuuta ensimmäistä kertaa ilmestyvässä lehdessä.

– Roope-setä-lehdestä tuttuja suosikkisarjoja, kuten Heshukka ja Hessu reportterina, voi lukea myös upouudesta DuckTales-lehdestä. Hurja uutuuslehti sisältää tv:stä tutun animaatiosarjan pohjalta tehtyjen seikkailujen lisäksi huikean kattauksen uusia, ennen julkaisemattomia sarjakuvatarinoita, Hyyppä kertoo.