Tankotanssi kivuliaasti pieleen – nyt sattui!

Fitness Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tankotanssi on erittäin fyysinen laji ja se vaatii harrastajalta paljon lihasvoimaa, notkeutta sekä myös jonkin verran kivunsietokykyä. Parhaat tankotanssijat osaavatkin liikkua tangon kanssa niin sulavasti, että he saavat sen näyttämään katsojan silmiin jopa helpolta.

Monet takotanssijat haluavat kuvata tekemiään temppuja ja tanssirutiineja videolle. Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa nainen harjoittelee vaativaa temppua. Temppu menee kuitenkin pieleen ja nainen putoaa korkealta suoraan takapuolensa päälle lattialle.

Nainen on kiivennyt tangon yläpäähän aivan katon rajaan kiinni. Hän yrittää pudottautua alas dramaattisesti niin, että jarruttaa ja pysäyttää pudotuksen melkein lattiassa kiinni puristamalla tankoa reisiensä välissä. Vauhti ei kuitenkaan tällä kerralla pysähdy, minkä vuoksi nainen putoaa liian kovalla vauhdilla lattiaan ja joutuu lopulta vaikeroimaan kivusta.