Fidget Spinner ja kännykkä yhdistettiin – nerokas keksintö!

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sormihyrrät niittävät suurta suosiota varhaisnuorten keskuudessa. Fidget Spinnerin tarkoituksena on lisätä keskittymistä ja lievittää stressiä. Spinneriä on verrattu 1990-luvulla villinneeseen jojo-ilmiöön.

Nyt markkinoille on tullut minikokoinen matkapuhelin, joka toimii myös Fidget Spinnerinä. Chilli K188 -mallin kännykkä on yksinkertaisilla ominaisuuksilla varustettu laite, jolla voi soittaa, tekstata tai lähettää multimediaviestejä. Puhelimessa on myös kalenteri ja taskulaskin. Pääosaan nousee kuitenkin laitteen sormihyrrämäinen ominaisuus.

Hittilelu Fidget Spinner on loistaa lähes päivittäin mediassa mitä kummallisimpiin käyttötarkoituksiin liitettynä. Olemme muun muassa kertoneet seksileluista, joihin on asennettu pyöriviä sormileluja hupia tuottamaan.