Joannan sivurinta loisti iltapuvussa – varasti miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ja Romain Zago olivat taannoin naimisissa neljä vuotta, kunnes hakivat avioeroa yhdessä. Sittemmin Joanna on ollut harvakseltaan julkisuudessa, mutta äskettäin hän riisui vaatteensa hyvän asian puolesta PETA-kampanjaan.

Nyt Joanna on saanut jo iltapuvun ylleen, sillä hän osallistui eilen Los Angelesissa järjestettyihin MAXIM Halloween Partyihin. Krupalla oli yllään kaunis kullanhohtoinen iltapuku, joka paljasti viettelevästi hänen sivurintaansa ja sai siten miehiltä jakamatonta huomiota.

38-vuotias Joanna Krupa kertoi Life & Style -lehdelle olevansa onnellinen siitä, että hän pakasti munasolujaan kolme vuotta sitten. Krupa kertoi, että avioeron jälkeen hän olisi hyvin huolissaan tällä hetkellä tulevaisuuden perhehaaveista, mikäli hän ei olisi tehnyt niin.

Splash
Splash
Splash