Lady Gagan tila heikentynyt – kiertue tauolle loppuvuodeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien tähtiparien tavoin myös Lady Gagan suhde päättyi vuonna 2016 Gagan ja näyttelijä Taylor Kinneyn purkaessa kihlauksensa. Kinneyn jälkeen laulajatar on alkanut seurustelemaan Christian Carino -nimisen miehen kanssa.

31-vuotias Lady Gaga julkaisi nyt uuden poikaystävänsä kanssa otetun ihanan romanttisen kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvassa poptähti on hypännyt Carinon syliin Malibun rannalla kauniin auringonlaskun näkyessä kuvan taustalla.

Syksyllä poptähti joutui siirtämään koko Joanne World Tour -kiertueen Euroopan osuuden. Euroopan osuus kiertueesta olisi alkanut 21. syyskuuta Barcelonasta ja kestänyt kuusi viikkoa. Tällä hetkellä kiertueen loppuosa on lykätty ensi vuoden puolelle poptähden kärsiessä kroonisesta sairaudesta.

YATLOML

A post shared by @christiancarino on