Mies söi sata paahtoleipää – tähän ei moni pysty!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtube-tähti Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa. Olipa kyse rasvaisista herkuista tai sokerisista jälkiruoista, miehen vastalaukku vaikuttaa miltei pohjattomalta.

Tuoreimmassa haasteessaan Stonie yrittää syödä sata paahtoleipää. Videon alussa mies asettelee paahtoleivät eteensä pöydälle, joka on melkoinen näky sadan paahtoleipäsiivun peittäessä sen täysin. Mies alkaa ennakkoluulottomasti syömään kuivaa leipää huuhtoen sen vedellä alas.

52 siivun jälkeen Stonie levittää osaan leivistä hilloa saadakseen hieman vaihtelua leivän makuun. Videota kommentoineet tuntuvat olevan tämän haasteen kohdalla erityisen huolissaan miehen suolen toiminnasta sadan kuivan leipäsiivun jälkeen.