Kardashianeille 150 miljoonan dollarin TV-sopimus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheestä kertova realityohjelma on jatkunut taukoamatta kymmenen vuoden ajan. Perheen manageri ja äiti Kris Jenner on solminut ohjelmaa esittävän E!-kaapelikanavan kanssa kaikkien aikojen tuottavimman sopimuksen. Kuvaukset ovat jo alkaneet.

RadarOnline kertoo Kardashianien allekirjoittaneen 150 miljoonan dollarin diilin E!-televisiokanavan kanssa. 15. tuotantokauden kuvaukset ovat jo alkaneet. Summa on kohonnut ennätyssuureksi todennäköisesti perheessä villitsevän vauvabuumin myötä.

Sekä Kylie Jennerin, Khloe Kardashianin että Kourtney Kardashianin on huhuttu olevan raskaana. Sen sijaan Kim Kardashian käyttää sijaissynnyttäjää kolmannelle lapselleen. Vauvauutiset tullaan todennäköisesti paljastamaan realityohjelmassa. 150 miljoonan dollarin diiliin kuuluu viisi tuotantokautta, eli perheen arkea päästään seuraamaan vielä monen vuoden ajan. He nettoavat noin 30 miljoonaa dollaria per tuotantokausi.