Scott Disick haluaa perustaa perheen Sofia Richien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kourtney Kardashianin entinen poikaystävä ja kolmen lapsen isä Scott Disick on löytänyt uuden rakkauden malli Sofia Richiesta. Pariskunnan suhdetta pidettiin aluksi pelkästään kaveruutena ja jonkinlaisena kostoyrityksenä uuden poikaystävän löytäneelle Kourtney Kardashianille.

RadarOnlinen saamien tietojen mukaan 34-vuotias Scott Disick ja 19-vuotias Sofia Richie ovat kuitenkin tosissaan rakastuneita. Raikulipojan elämästään tunnettu mies on jopa kertonut lähipiirilleen haaveilevansa perheen perustamisesta nuoren mallin kanssa. Sofia saavuttaa täysi-ikäisyyden kotimaassaan Yhdysvalloissa virallisesti vasta kahden vuoden kuluttua.

Scott Disickin mukaan Sofia on ikäistään kypsempi ja kehuu häntä fiksummaksi kuin mitä yksikään Kardashianin perheeseen kuuluva nainen on. Pariskunta hehkuttaa onneaan 15 vuoden ikäerosta huolimatta. Miehen ystävät ovat hämmästyneet kolmen lapsen isän aikomuksista saattaa uusi nainen raskaaksi, vaikka hän ei ole edellistenkään lastensa elämässä.

Splash