Tieraivo kostautui heti – kojelautakamera tallensi miten karman iski

Autot Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa autoilijoista on varustautunut kojelautakameralla. Nykyisin erikoisimmat tai huvittavimmat taltioinnit julkaistaan netissä. Nyt saamme katsoa, kuinka karma kostaa liikenteessä torttoilevälle miehelle.

Dash Cam Owners Australia -sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään tööttäilystä suuttunut autoilija. Honda-merkkisen ajoneuvonsa keskelle tietä pysäyttänyt mies kaiketi odottaa, että saisi parkkeerattua autonsa vasemmalle tien viereen. Hän ei kuitenkaan ota huomioon muita liikenteenkäyttäjiä.

Honda-kuskin takana oleva ajoneuvo kuvaa tapahtumat videolle. Malabarissa kuvatulla videolla nähdään, kuinka liikenteen tukkiva kuljettaja suivaantuu tööttäilystä niin paljon, että hän on aikeissa tulla sanomaan asiasta takana olevalle kuljettajalle. Mies kuitenkin unohtaa yhden tärkeän pikkuseikan: Käsijarrun.