Villieläimet kiipelissä – näinkin purkkien kanssa voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan villieläimet lähestyvät ihmisasutusta etsiessään itselleen ruokaa ja juomaa. Näissä tapauksissa eläimille käy välillä huonosti, ja niiden päät näyttäisivätkin jäävän usein erilaisiin purkkeihin ja astioihin kiinni.

Eläimet eivät aina välttämättä ymmärrä sitä, että jos ne työntävät päänsä ruoanhimoissaan pieneen astiaan, ne eivät saa päätään enää omin avuin astiasta pois. Nyt videolla nähdään viisi erilaista tapausta, jossa ihmisen piti tulla villielänten apuun.

Videolla nähdään miten kissa, käärme, kenguru, koira ja karhu ovat olleet pulassa. Niiden päät ovat olleet tiukasti erilaisissa astioissa ja purnukoissa kiinni. Onneksi rohkeat ihmiset ovat kuitenkin uskaltautuneet mennä niiden avuksi ja vapauttaneet eläimet erikoisista ahdingoistaan.