Tältä Cheek-elokuva Veljeni vartija näyttää – maistiainen julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärin Cheekin elämästä kertovan Veljeni vartija -elokuvan ensimmäinen maistiainen on julkaistu tänään. Siinä nähdään osa Helsingin yliopistolle sijoittuvasta kohtauksesta.

– Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan, elokuvan kahdessa pääroolissa nähtävä Antti Holma kertoo.

– Veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin. On juhlapäivä, kun pääsee vilauttamaan sitä, mitä tuleman pitää, elokuvan ohjaaja JP Siili sanoo.

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinan kaarta. Holma tekee elokuvassa harvinaisen kaksoisroolin näyttelemällä molempia veljeksiä.

Veljeni vartija saa ensi-iltansa 31. tammikuuta 2018.