Coachellan järjestäjiltä 10 päivän jättifestivaali Lontooseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Indossa keväisin järjestettävä Coachella on yksi maailman tunnetuimmista ja suurimmista musiikkifestivaaleista. Sekä tapahtuman lavoilla että yleisössä on totuttu näkemään niin viihdemaailman suurimpia nimiä kuin kuumimpia lupauksiakin.

Nyt Coachellan järjestäjät ovat suunnittelemassa uutta festivaalia Iso-Britanniaan. All Points East -tapahtuma tullaan järjestämään Lontoon Victoria Parkissa toukokuussa 2018. Festivaalien esiintyjiksi on tässä vaiheessa kiinnitetty muun muassa The xx, The National, War on Drugs ja Future Islands.

Tapahtuma tulee alkamaan kolme vuorokautta kestävien musiikkifestivaalien merkeissä. Neljänä seuraavana päivänä alueelle on vapaa pääsy, ja siellä järjestetään muun muassa komedia- ja elokuvanäytöksiä sekä ruokamyyntiä. Tapahtuma kulminoituu kolmena peräkkäisenä iltana järjestettäviin suurkonsertteihin.

All Points Eastin järjestäjinä toimivat AEG ja Goldenvoice. The Guardian -lehden mukaan yhtiöt voittivat myös Field Day ja Lovebox -tapahtumien järjestäjien tavoitteleman sopimuksen yksinoikeudesta pitää tapahtumia Victoria Parkissa.