Etelä-Afrikan coolein isoäiti jammailee takapenkillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet useita hurjapäisiä isoäitejä ja isoisiä, jotka tekevät hulluja tempauksia vielä satavuotiainakin. Osa ui haiden kanssa ja jotkut pystyvät jopa juoksemaan kilpaa tekemällä uusia maailmanennätyksiä. Nyt eräs isoäiti näytti lapsenlapselleen miten autossa tulee jammailla hyvän musiikin tahdissa.

Lapsenlapsi on julkaissut YouTubessa videon, jossa hän on kuvannut auton takapenkillä tanssivaa isoäitiään. Isoäitiä kuvaaminen ei ollut häirinnyt vaan hän jatkoi musiikin tahtiin eläytymistä hauskoilla tanssiliikkeillään.

Video on lähtenyt leviämään verkossa, ja moni pitääkin Etelä-Afrikkalaista mummoa kaikkein siisteimpänä isoäitinä. Isoäidin liikkeet ovat samanlaisia kuin nuorison, ja vanhus tekeekin käsillään sellaisia liikkeitä, joilla nuoret ohjaavat huomion muun muassa sukupuolielinten kohdalle.