Koirakaksikko jakaa kaiken – säästää toisilleen herkuistakin palat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat niin ahneita ja persoja kaikille herkuille, että päätyvät varastamaan ihmisten ruokia omistajan huomaamattakin. Eräs koirakaksikko on kuitenkin iloinen poikkeus jakaessaan todella kiltisti oman välipalansa.

Grace Wunderilla on kaksi suloista kultaistanoutajaa. Nainen julkaisee koiristaan todella kauniita kuvia päivittäin. Toisinaan nainen kuvaa koiristaan myös videoita, joiden perusteella voidaan nähdä, että nämä koirakaverukset ovat erityisen hyväkäytöksisiä.

Videolla nähdään miten nainen antaa koirilleen yhteisen riisikakun. Moni koira hotkisi saamansa herkun niin nopeasti, että toinen ei ehtisi sitä edes huomaamaan. Tämä kaksikko kuitenkin jakaa saamansa riisikakun todella kiltisti. Toinen koira pitää riisikakkua suussaan aina niin kauan, että ystävä ehtii puraista siitä itselleenkin palasen irti.

Teilen ist schön

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on

Grace and Cuba

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on

Grace und Cuba 💕

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on

Gracie❤❤❤Cuba

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on

Gracie and Cuba❤❤❤

A post shared by Grace Wunder (@gracewunder) on