Mila Kunis juottaa lapselleen viiniä sapattina – kolmevuotias osaa jo pyytää sitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat kolme vuotta sitten tyttären, jonka nimeksi annettiin Wyatt Isabelle Kutcher. Avioparilla on myös marraskuussa vuoden täyttävä poika Dimitri. Nyt perheenäiti Mila kertoi, että heidän Wyatt-tyttärensä on juonut viiniä vauvasta saakka.

34-vuotias Mila Kunis kertoi People-sivustolle, että heidän perheessään vietetään sapattia, jolloin myös lapset saavat ottaa punaviinistä kulaukset. Kunisin mukaan Wyatt-tytär on jo syntymästään saakka saanut aina säännöllisesti maistaa punaviiniä sapattina.

Kunis kertoi, että kolmevuotias Wyatt tietää saavansa sapattina viiniä ja osaa sitä jo myös pyytää. Näyttelijätär ei pidä tapaa vääränä vaan heidän perinteenään. Näyttelijä kuitenkin tiedostaa sen, että viinin antaminen lapselle kuulostaa muiden mielestä varmasti hyvin omituiselta, minkä vuoksi hän kertoikin asiasta Bad Moms -elokuvaan liittyvän haastattelun yhteydessä.