Muista opettajaa tai tarhatätiä – tässä parhaat lahjaideat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kasvatusalan ammattilaiset ansaitsevat kiitoksen. He osallistuvat lasten elämään usein jopa sukulaisia enemmän. Syyslukukausi on siirtymässä pian joululomalle, joten on tullut aika suunnitella mukavaa kiitosta opettajille ja päiväkodin työntekijöille.

Vaativan työn ammattilaiset ansaitsevat hauskanviettoa vapaa-ajalla, joten opettajille tai tarhatädeille voi antaa joululahjaksi esimerkiksi leffalippuja tai lahjakortin ravintolaan. Yksi mukava muisto on huonekasvi, joka on kauniissa ruukussa istutettuna.

Lahjapakettiin voi myös kääriä tuotteita, joista on hyötyä päiväkodin tiloissa tai koululuokassa, PureWow ehdottaa. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmanraikastimet, käsidesit tai vaikkapa kulhollinen hedelmiä.

Yksi asia yhdistää kaikkia aikuisia ja etenkin lasten kanssa työskenteleviä: Kahvi. Anna kasvatusalan ammattilaisten taukotilaan lahjaksi herkullista mokkaa tai lahjakortti kahvilaan. Myös erikoisemmat nimikkokynät tai muut toimistotarvikkeet saattavat olla opettajien mieleen, sillä käyttäväthän he niitä päivittäin työssään. Opettajalle voi antaa hyvällä maulla varustetun ja laadukkaan viinipullon. Parasta on se, että lahjaan on lisätty lapsen tekemä kortti.