Näistä merkeistä tiedät löytäneesi loppuelämän rakkauden – hän huomioi, huolehtii ja hellii

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni pohtii tälläkin hetkellä parisuhteensa tilannetta ja sen kestävyyttä. Mikäli suhdetta ja sen onnellisuutta joutuu pohtimaan turhan usein, kielii yleensä se jo orastavista tai olemassa olevista ongelmista. Terve parisuhde rullaa eteenpäin soljuvasti, eivätkä mitkään karikot pysty rikkomaan sitä.

On muutama seikka, joista voi päätellä jakavansa elämän sielunkumppanin tai loppuelämän rakkauden kanssa. Ikuisuusihminen vaikuttaa elämään enemmän kuin pelkästään sillä, että antaa perhosia vatsanpohjalle tai hymyn kasvoille. Hän ymmärtää ja tukee aina. Hän ottaa huomioon ja huolehtii. Jos on esimerkiksi kipeä tai valtavan stressitaakan alla, antaa parhain mahdollinen kumppani kaiken tukensa rakasta auttaakseen. Olipa kyse vaikka hänen vuokseen heräämisestä ja kahvin keittämisestä.

Hän myös kuuntelee aidosti. Hän muistaa mitä kuulee ja panee asioita mieleensä. Unelmien kumppani kiinnittää oikeasti huomiota mielitiettynsä sanomisiin. Lisäksi hän luottaa täysillä rakkaimpaansa. Kahden toisilleen täydellisesti sopivien ihmisten ei tarvitse viettää jokaista elämänsä sekuntia yhdessä. Silti yhdessätekeminen on miellyttävää ja kiinnostavaa.

Jokaisella on olemassa elämänvaiheita, jolloin mieliala voi liikkua alamaissa. Tällöin loppuelämän kumppani on se, joka osaa nostaa alakulosta pois. He osaavat antaa oikeanlaista potkua itsetunnolle ja hyvinvoinnille. Lisäksi he uskaltavat olla rehellisiä ja kertoa kipeitäkin totuuksia. Sielunkumppanit tekevät toisistaan parempia ihmisiä, YourTango kertoo.