Uusi hervoton fitness-laji esiteltiin – parodia leviää nyt verkossa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AwakenWithJP-kanava tarjoilee YouTubessa hauskaa sisältöä ihmisille, jotka pitävät esimerkiksi parantavia öljyjä, kasvisruokavaliota, itsetietoisuutta, joogaa ja meditointia yliarvostettuina asioina. Nyt JP Sears on esitellyt uudella videollaan hänen oman treenimuotonsa.

JP Sears nähdään videolla luonnossa liikkumassa. Mies on aloittanut uuden harrastuksen, joka on monivivahteinen prancercisingiksi kutsuttu treenimuoto. Prancercising on miehen mukaan sekoitus joogaa, crossfitia ja japanilaista ratsastusjousiammuntaa.

Nimimerkki JP tekee pilaa videoidensa muodossa kaikista tämän hetken kuumimmista hyvinvointitrendeistä. JP on huomannut, että ihmiset haluavat erottua nykyään harrastuksillaan, ja yhä useammista perinteisistä lajeista kehitetään erilaisia tarkempia alalajeja.