Pandat eivät pysyneet pystyssä – näinkin siinä voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pandakarhuja pidetään maailman ihastuttavimpiin eläimiin lukeutuvina, ja niiden hellyttävä ulkonäkö on johtanut lajin ajautumisen lähes sukupuuton partaalle. Eläintarhoissa elää ja lisääntyy kuitenkin jonkin verran pandoja. Nyt hauskoja ja melko kömpelöitä pandoja nähdään videolla.

The Independent -sivusto on jakanut Facebookissa hauskan videon, johon on koostettu useampia pandakarhuista kuvattuja videoleikkeitä. Videolle on koostettu lukemattomia huvittavia tilanteita, joissa pandat kaatuilevat ja kierivät alamäkeen horjahdettuaan mäen huipulla.

Eläinten poikaset eivät ole yleensä kovin hyviä koordinaatiossa heti syntyessään, ja sama näyttäisikin koskevan myös nuoria pandakarhuja. Eläintarhojen valvontakameroiden tallentamille videoille on tallentunut niin monia tapauksia, joissa pandat kaatuilevat ja putoilevat, että ne eivät tunnu juuri pystyssä edes pysyvän.

These pandas can't stop falling over. Via iPanda

Publié par The Independent sur dimanche 22 octobre 2017