Tältä naiset näyttävät orgasmin aikana – ennen ja jälkeen -kuvat!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Brasilialainen valokuvaaja Marcos Alberti nousi viime vuonna otsikoihin ikuistettuaan ihmisiä yhden, kahden ja kolmen viinilasin jälkeen. Kuvien perusteella ihmiset olivat huomattavasti vapautuneemman näköisiä alkoholia nautittuaan. Nyt mies on kuvannut orgasmin saaneita naisia.

O Projectin ideana on murtaa naisten seksuaalisuuden ympärillä olevia raja-aitoja sekä edistää seksuaalista hyvinvointia. Valokuvaaja Marcos Alberti ikuisti 22 naista ennen orgasmia, masturboimisen aikana, orgasmin hetkellä ja session päätteeksi. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Valokuvissa ei ole käytetty kuvankäsittelyä, maskeeraamista, näyttelemistä tai muita ilmeisiin tai orgasmeihin keinotekoisesti vaikuttavia elementtejä. Naiset ovat masturboineet omilla seksivälineillään ja siten, ettei edes valokuvaajalla ollut näkymää heidän alavartaloonsa.

Alberti ikuisti vain ilmeitä. Projekti kannustaa naisia puhumaan avoimesti suuresti hyvinvointiin vaikuttavista orgasmeista ilman häpeän tunnetta. Voit katsoa lisää kuvia täältä.