Caitlyn Jenner esitteli uimapukuvartalonsa – toteutti suurimman unelman 68-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner aloitti sukupuolenvaihdokseen liittyvät hormonihoidot jo ennen 90-lukua. Nyt 68-vuotias Caitlyn on käynyt läpi kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sukupuolen korjausleikkausta myöten. Hän on juhlinut uutta minäänsä ja syntymäpäiväjuhlia Meksikossa.

– 40 vuotta sitten terapeuttini kysyi, mikä minun fantasiani on. Vastasin, että haluaisin kävellä rannalla omana itsenäni, Caitlyn Jenner kirjoittaa Instagramissa.

Caitlyn Jenner on juhlinut syntymäpäiviään Los Cabosissa yhdessä 46-vuotiaan transsukupuolisen ystävänsä Candis Caynen kanssa. Caitlyn esitteli uimapukuvartaloaan rannalla olleille valokuvaajille, ja innostui jopa julkaisemaan videoleikkeen sosiaalisessa mediassa. Hän on kuvaillut oloaan vapaammaksi kuin koskaan aiemmin.

40 years ago my therapist asked me what my fantasy is. I told her walking on the beach being my authentic self and…

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on