Pitihän se arvata! Lamar Odom juhli strippiklubilla valomerkkiin saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Khloe Kardashianin pitkäaikainen avioliitto koripalloilija Lamar Odomin kanssa loppui, kun mies jäi kiinni huumeista ja naisista. Miehen elämäntyyli kostautui pari vuotta sitten, kun hän sai huumeiden yliannostuksen nevadalaisessa bordellissa.

Tällöin Khloe Kardashian otti yliannostuksesta toipuvan Lamar Odomin kotiinsa hoidettavaksi, vaikka he olivat jo eronneet. Nyt, kun vuosikausia perheenlisäystä yrittänyt Khloe Kardashian on vihdoinkin raskaana uuden miehen kanssa, on Lamar Odom aloittanut vanhat pahat tavat uudelleen.

TMZ kertoo Lamar Odomin viettäneen riehakasta iltaa Los Angelesissa tällä viikolla. Mies oli ollut Hollywoodissa sijaitsevalla Crazy Girls -strippiklubilla bailaamassa aamukahdelta tulleeseen valomerkkiin saakka. Mies on hakenut apua ongelmiinsa vieroitushoidoista.