Mick Jaggerilla 22-vuotias tyttöystävä – 52 vuoden ikäero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rolling Stones -yhtyeen legendaarinen muusikko Mick Jagger on todellinen esimerkki siitä, että pyörivä kivi ei sammaloidu. 74-vuotias mies on nyt löytänyt uuden rakkauden elokuvatuottaja Noor Alfallahista. Nainen on 22-vuotias.

Mick Jagger on käynyt nuoren ihastuksensa kanssa Pariisissa romanttisilla treffeillä. Parhaillaan maailmankiertueella oleva muusikko nauttii 22-vuotiaan Noor Alfallahin seurasta. Alfallah on Beverly Hillsistä kotoisin oleva elokuvataiteen ammattilainen, joka lensi Ranskaan varta vasten tapaamaan iäkästä poikaystäväänsä.

Mick Jaggerilla on kahdeksan lasta, joista vanhin on 46 vuotta ja nuorin vasta kymmenen kuukautta. Miehen edellinen tyttöystävä, 31-vuotias ballerina Melanie Hamrick, erosi Jaggerista pian Deveraux-nimisen lapsen syntymän jälkeen. Rokkarilla on myös kolme lastenlasta ja yksi lastenlastenlapsi, Daily Mail uutisoi.

Publié par Noor Alfallah sur vendredi 22 septembre 2017

Publié par Noor Alfallah sur mardi 2 février 2016

󾁇☀️🇫󾓮

Publié par Noor Alfallah sur mercredi 6 juillet 2016

Great to be back in Munich! #EnglischerGarten #StonesNoFilter

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on