Tarina kuin sadusta! Prinssi Harry ihastui Meghan Markleen vuosia ennen tapaamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijätär Rachel Meghan Markle tapasivat ensi kerran vuoden 2016 kesällä. Prinssi Harry oli ihaillut naista jo pari vuotta ennen ensitapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi.

Brittiläisen hovin elämään erikoistunut asiantuntija Kate Nicholl on kertonut, että prinssi Harry on kertonut jo vuosia sitten ihannenaisensa olevan Pukumiehet-sarjasta tutun Meghan Marklen kaltainen.

Lopulta Meghanin ja Harryn yhteinen ystävä Markus Anderson järjesti Soho Houseen pienen seurapiiri-illan, jonne molemmat osallistuivat. Harrylla ja Meghanilla synkkasi heti, Elle raportoi.

Osa arvelee kaksikon astuvan vihille jo ensi vuonna. Daily Mail selvitti äskettäin, että prinssi Harry ja Meghan Markle ovat kaukaista sukua toisilleen. Amerikkalainen Rachel Meghan Markle on näyttelijätär, joka tunnetaan erityisesti Suits, eli Pukumiehet-lakidraamasarjan tähtenä. Hän esittää sarjassa Rachel Zanen roolia.