Yksityisetsivä: Näin paljastat pettäjän syrjähypyn!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa naisista palkkaa yksityisetsivän paljastamaan aviomiehen uskottomuuden. Toisinaan vaimot saattavat olla vainoharhaisia pettämisepäilyjen suhteen, mutta useimmiten aavistukset osuvat oikeaan. Yksityisetsivä David King on nyt kertonut kuusi merkkiä, joista voi päätellä kumppanin viettävän kaksoiselämää.

Lipstick Investigations -niminen yritys on erikoistunut paljastamaan avioliiton ulkopuolisia suhteita. Etsivä David King sanoo, että naisten epäilykset uskottomuudesta vahvistuvat 80 prosentissa tapauksissa. Toisin sanoen intuitioon kannattaa luottaa, jos miehen käytös on muuttunut oleellisesti avioliiton aikana.

Yksityisetsivä David Kingin mukaan vieraan naisen kanssa aikaansa viettävät aviomiehet kiinnittävät aiempaa ennemmän huomiota ulkonäköönsä. Myös puhelimen käyttö paljastaa pettäjän, jos hän piilottelee kännykkäänsä tai muuttaa vaikkapa yllättäen pääsykoodiaan.

Parisuhteeseen tyytymättömät kumppanit vaikuttavat etäisiltä, mutta mikäli aviomiehen käytös muuttuu suorastaan aggressiiviseksi, voi hänellä olla suuri salaisuus ja huono omatunto. Viha antaa heille jopa syyn kotoa poistumiseen – ja ikään kuin oikeutuksen syrjähypylle.

Mikäli kumppani on aiemmin viihtynyt vaimonsa tai perheensä seurassa, ja alkaa yhtäkkiä viettämään enemmän aikaansa omillaan, voi hänellä olla uudenlaisia kiinnostuksen kohteita. Varmin merkki uskottomuudesta on tietysti se, että yllättää miehen itse teosta. Yksityisetsivät kuvaavat pettäjämiehistä materiaalia todisteeksi, jolloin asiaa on turha enää peitellä.

Hurjimmissa tapauksissa yksityisetsivät järjestävät aviomiehille ansan. He saattavat palkata vieraan naisen selvittämään aviomiehen uskollisuutta. Tällöin viehättävä neitokainen tekee kohteen kanssa tuttavuutta esimerkiksi kuntosalilla tai baarissa. Mikäli herra nielee syötin ja on valmis syrjähyppyyn, voi nainen saada tarpeeksi todisteita miehensä uskollisuudesta.