House of Cards -sarja lopetetaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suoratoistopalvelu Netflix on päättänyt lopettaa suositun poliittisen draamasarja House of Cardsin. Televisiosarjan tuotanto lopetetaan kuudennen kauden päätteeksi. Päätös sarjan lopettamisesta kerrottiin julkisuuteen vain tunteja sen jälkeen, kun Kevin Spaceyta syytettiin julkisesti seksuaalisesta häirinnästä.

Kerroimme äskettäin näyttelijä Anthony Rappin väittäneen, että joutui 14-vuotiaana näyttelijä Kevin Spaceyn hyväksikäyttämäksi. Yksityiselämästään yleensä vaikeneva Kevin Spacey pahoitteli tapahtunutta Twitter-päivityksellään, vaikka ei itse muistanutkaan 30 vuoden takaista tapahtumaa. Samalla hän kertoi olevansa avoimesti homoseksuaali.

Media Right Capital ja Netflix julkaisivat pian sen jälkeen tiedotteen, jonka mukaan kohu on aiheuttanut runsaasti huolta tuotantoyhtiössä. Guardian kertoo Netflixin tiedottajan sanoneen, että sarja on päätetty lopettaa jo ennen kevin Spaceyyn kohdistuvia syytöksiä. Vuodesta 2013 esitetty draamasarja ja sen näyttelijät ovat voittaneet useita arvostettuja televisioalan palkintoja.