Kelly Rowlandin bileissä paljasta pintaa – ja seksikkäitä asuja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän meni toissavuonna naimisiin ja sai pojan. Viime aikoina tyttöbändin kaunotar on alkanut tehdä paluuta julkisuuden valokeilaan.

Eilen Kelly järjesti kotonaan Halloween-juhlat ystävilleen, joilla oli yllään toinen toistaan näyttävämpiä ja melko paljastavia asuja. Kelly itse oli pukeutunut valkohopeiseen cocktail-mekkoon.

Destiny’s Child -yhtyeen tähti Kelly Rowland avioitui vuonna 2014 Tim Witherspoonin kanssa ja pari sai esikoisensa Titan Jewell Witherspoonin seuraavana syksynä. Kelly paljasti miehen kosineen häntä Skype-puhelun välityksellä. Pari ehti olla kihloissa reilun vuoden ennen naimisiin menoa.

Splash
Splash
Splash

Splash
kelly row