Seppo Taalasmaa poistuu Pihlajakadulta – Peppi palaa sarjaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät -televisiosarjan alkuperäiskokoonpanoon kuuluva Seppo Taalasmaa teki paluun Pihlajakadulle tämän syksyn ajaksi. Herttainen talonmies oli poissa neljän vuoden ajan. Nyt hän kuitenkin jättää katsojat uudelleen.

MTV3 kertoo Seppo Taalasmaata esittävän Jarmo Kosken siirtyvän sarjan pikavisiitin jälkeen pois ruudusta.

Sen sijaan Peppi Puolakkaa esittävä Sara Parikka palaa iltojen iloksi. Salatut elämät, eli salkkarit kertoo Helsinkiin sijoittuvan Pihlajakadun asukkaiden vaihderikkaasta elämästä. Sarja käsittelee arki-iltaisin televisioruuduilla kipeitäkin aiheita aina läheisten kuolemasta petoksiin ja kaappauksiin. Sarja täytti tänä vuonna 18 vuotta.

Sarjasta on tehty myös useita spin-offeja ja elokuvia. Sarjassa on mukana tunnettuja näyttelijöitä, joista osa on nähty ensimmäisestä tuotantokaudesta saakka tai tehneet paluun sarjaan. Ikimuistoisia hahmoja ovat talonmies Seppo Taalasmaan lisäksi talon pitkäaikainen asukas Ismo Laitela.