Erikoinen ennätys – mies naksautti 32 niveltä peräkkäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä naksuttelee sormia ja kaulanikamia päivittäin. Heikkohermoisia ihmisiä paukahtelevat äänet saattavat ällöttää. Siinä tapauksessa ei kannata katsoa Guinnessin ennätystenkirjan julkaisemaan nettivideota.

Brittiläinen Kalai Selven Kali Shanmugham on päässyt ennätystenkirjaa kehonsa niveliä ja rustoja naksauttelemalla. Mies toteutti putkeen 32 paukahdusta. 32-vuotias mies on naksauttelee niveliä normaalisti lähinnä hermostuneena tai jännittyneenä.

Edellinen ennätys oli 26 naksahdusta. Shanmugham harjoitteli suoritustaan etukäteen. Videolla nähdään, kuinka mies naksauttaa jopa nenänsä. Ennätys syntyy, jos pystyy naksauttamaan erillisiä niveliä.

Most Joints Cracked Continuously

Hey, what's crackin'? Kal's joints – turn up the sound! 🔊

Publié par Guinness World Records sur dimanche 29 octobre 2017