Kim Kardashian juhli ilman paitaa – smokkitakki paljasti rintavaon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelman vieraana käynyt Kim Kardashian saapui vierailevan juontajan Jennifer Lawrencen haastateltavaksi tyköistuvaan toppiin ja pitkään hameeseen pukeutuneena. Hän kertoi muun muassa Kanyen nukahtavan mitä omituisimmissa paikoissa.

Nyt Kim on edustanut LACMA 2017 Art and Film Gala -tapahtumassa Los Angelesissa, jossa hän saapui punaiselle matolle yhdessä Kris-äitinsä kanssa. Julkkiskaunotar oli jättänyt paidan pukematta, joten smokkitakki paljasti melkoisesti hänen etumustaan.

Kim Kardashianin mukaan kuuluisuudesta huolimatta he ovat tavallinen perhe. Kahden lapsen vanhemmat katsovat iltaisin ennen nukkumaanmenoa Family Feudia. Perhe odottaa, että pääsisi pian muuttamaan kolme vuotta remontissa olleeseen Hidden Hillsin kartanoonsa. Paikkaa on korjailtu ja uudistettu 20 miljoonalla dollarilla, ja sen maille on istutettu viinirypäleitä omaa viinintuontatoa varten.

Splash
Splash
Splash