Putous-tähdet paljastettiin – kolme uutta näyttelijää mukaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Putouksen tähtitehtaaseen tammikuussa 2018 astuvat juontaja Roope Salmisen lisäksi näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen.

Viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Vauhdikkaasta suorasta lähetyksestä päästään nauttimaan taas tammikuussa 2018, kun kotimainen suosikkiohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla.

Putous uusiutuu nyt kolmella näyttelijällä, kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viimekaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.

Näyttelijöiden loihtimat toinen toistaan hulvattomammat hahmot tulevat takuulla koettelemaan katsojien naurulihaksia taas kerran suorien Putous-lähetysten suosikiksi nousseessa sketsihahmokilpailussa. Ohjelmassa nähdään lisäksi tutut osiot Näytön paikasta Viikkokatsaukseen, Putous Junioria unohtamatta.