Viinan salakuljettaminen festareille helpottuu – huppari piilottaa juomat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni festarikävijä tehtailee tapoja, joiden avulla salakuljettaa viinojaan musiikkitapahtumiin ja kulttuuritilaisuuksiin. Osa käy piilottamassa alkoholinsa tapahtuma-alueelle etukäteen esimerkiksi maan alle kaivamalla. Nyt asiaa varten on kehitelty huppari.

Merc Monkey -niminen yritys on tuonut markkinoille juomapussilla varustetun kravatin ja huivin. Nyt yhtiö on kehitellyt hupparin, jonka huppuosaan voi kiinnittää juomalla täytetyn pussimaisen säiliön. Pussista kulkeutuu letku hupun suuaukolle juomista varten.

Hupun sisään voi piilottaa alkoholia erilaisiin tapahtumiin salakuljetettavaksi. Toki hupparia voi hyödyntää esimerkiksi vaelluksilla tai muissa aktiviteeteissa, eikä sen sisään ole pakko panna alkoholia. Hupparit maksavat noin 35 euroa.

Merc Monkey