Shokki faneille! Antti Tuisku jää pitkälle tauolle: ”On aika pistää pillit pussiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Antti Tuisku on ollut jo vuosien ajan maamme energisin ja suosituin miestähti varsinkin keikoilla, mutta nyt on tullut aika ottaa taas pieni aikalisä. Eilen Provinssi-festivaali ilmoitti Tuiskun tekevän Seinäjoella ensi kesän ainoan keikkansa.

Keikan jälkeen Tuisku jää määrittelemättömän pitkälle tauolle. Hän vahvisti asian Instagramissa julkaisemassaan päivityksessään.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan. Nähdäänhän me ensi vuoden keikoilla? Antti Tuisku kirjoittaa.