Auts! Scott Disickillä edelleen profiili deittailusovelluksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashianin entinen poikaystävä ja kolmen lapsen isä Scott Disick on löytänyt uuden rakkauden malli Sofia Richiesta. Pariskunnan suhdetta pidettiin aluksi pelkästään kaveruutena ja jonkinlaisena kostoyrityksenä uuden poikaystävän löytäneelle Kourtney Kardashianille.

34-vuotias Scott Disick ja 19-vuotias Sofia Richie ovat todella rakastuneita ja viettävät kaiken vapaa-aikansa yhdessä. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että naistenmiehenä tunnetulla Disickillä on edelleen profiili Badoo-nimisessä deittailusovelluksessa.

Scott Disickin hyvä ystävä ja Kylie Jennerin ex-poikaystävä räppäri Tyga oli huomannut miehen deittailuprofiilin sovelluksessa ja päättänyt heti pilailla kaverinsa kustannuksella. Tyga oli ottanut profiilista ruutukaappauksen ja julkaissut sen heti omassa sosiaalisessa mediassaan useiden nauruhymiöiden kera kaikkien muidenkin nähtäväksi.

Look what @kinggoldchains found! Follow the link in our bio or go to PerezHilton.com/ScottDisick to see more!

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton) on