Seiska paljasti Vain elämää -tähdet: ”Danny, Kasmir, Sani…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että suomalaisten suosikkisarjaksi noussut Vain elämää saa vielä All Stars -kauden jälkeen jatkoa Espanjassa kuvattavalla tuotantokaudella. Kauden artistit oli määrä paljastaa vasta myöhemmin, mutta nyt Seiska on paljastanut ne jo ennakkoon.

Kuvauspaikka on sama kuin toissakaudella, eli Mondan linna Aurinkorannikolla. Ohjelman tähdiksi on Seiskan saamien tietojen mukaan kiinnitetty Danny, Kasmir, Mira Luoti, Terhi Kokkonen, Arttu Wiskari, Sani ja Aki Tykki. Varsinkin Dannyn nimi on ollut jo vuosien ajan mukana ohjelman tähdistöön liittyvissä spekulaatioissa.

Terhi Kokkonen tunnetaan erityisesti Ultra Bra -yhtyeestään, joka teki äskettäin paluun konserttilavoille. Sani sen sijaan on kaikille tuttu 90-luvulla hittejä tehtailleesta Aikakone-yhtyeestä ja Aki Tykki puolestaan hieman tuoreemmasta Happoradio-yhtyeestä.