Mies kadotti ajokorttinsa humalassa – sitten kotiin tuli erikoinen kirje

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen henkilöllisyyspaperinsa, rahapussinsa tai puhelimensa humalassa kadottanut tietää sen valtavan morkkiksen, joka tötöilystä tulee seuraavana päivänä. Toisinaan tärkeitä asiakirjoja tai tavaroita ei saa koskaan takaisin.

William George Armstrong vietti alkoholinhuuruisen illan ja onnistui kadottamaan ajokorttinsa illan tuoksinnassa. Seuraavalla viikolla hän sai kirjeen matkatoimisto Flight Centreltä. Kirje oli leimattu ”Business Travel” -osaston lähettämäksi.

Mies ajatteli, että hänen henkilöllisyyspapereitaan oli käytetty väärin ja hänen nimiinsä oli varattu kallis lento ykkösluokassa Abu Dhabiin Etihad Airways -yhtiöllä. Matkalippujen arvo oli 6.000 euroa. Asiakirjojen joukossa oli kuitenkin viesti, joka paljasti kirjeen mahtavaksi pilaksi tai varsin onnistuneeksi PR-tempuksi. Viestissä luki:

– Löysimme ajokorttisi liikkeemme ulkopuolelta ja ajattelimme, että tarvitset sitä. Mieti asioimista toimistomme kanssa seuraavan lomasi yhteydessä, Flight Centren työntekijä Steve kirjoitti.